Peachy vibes - make-up look

14:10



Als je de herfstkleuren in je look wil  gebruiken, maar niet voor donkerbruin wil gaan dan is oranje het go-to kleur. In deze blogpost combineerde ik enkele van mijn favoriete peachy make-up.
"Orange is the happiest color." - Frank Sinatra

Essence - 'all about bronze' oogschaduw palette
Voor deze look is het oogschaduw palette met bronzen kleurtjes perfect. . Met bovenste rij kleuren kun je de perfecte, subtiele smokey-eye maken. Het eerste kleur gebruik je als highlighter in je binnenste ooghoek. Op je ooglid breng je één van de middelste kleuren aan. In de plooi van je oog en de buitenste ooghoek kun je het donkerbruine aanbrengen.
Het palette is alleen handig bij een subtiele look. De kleuren zijn heel weinig gepigmenteerd en de glitters vervagen bij het blenden van de make-upBij het aanbrengen is er wat uitval omdat het een vrij los poeder is. Als je toch iets donkerder wil gaan en de glitters meer wil behouden, kun je je borstels wat vochtig maken.


The Balm Cosmetics - Mary-Lou Manizer / Cindy-Lou Manizer
Als blush gebruikte ik de Cindy-Lou Manizer. Het is een heel licht perzikkleur met veel glitters in. Ook dit product bestaat uit een vrij los poeder, wat handig is voor een zacht effect. Omdat het zo'n licht kleur is, mag je er behoorlijk veel aanbrengen, zeker als je wat bruiner bent. Wel moet je oppassen dat je voor het aanbrengen even je borstel aftikt of even op blaast, om te voorkomen dat het poeder over de rest van je gezicht valt.
De ideale combinatie van highlighter hierbij is de Mary-Lou Manizer. Het champagnekleur geeft ook een zachte en warme glans af. Als je echt een wakkere en open blik wil, kun je deze nog eens extra in je binnenste ooghoek aanbrengen. Deze highlighter geeft namelijk meer kleur af dan het oogschaduw palette.


M·A·C - Kinda Sexy  / NARS Giza
De lippenstift voor deze look is 'Kinda Sexy'. Het is een matte lippenstift die een licht, koel perzikkleur afgeeft. Deze lippenstift blijft heel erg lang zitten door de matte finish.
Als je een warmer kleur wil, of liever wat glans toevoegt dan kun je de lipgloss 'Giza' gebruiken. De lipgloss alleen geeft niet zoveel kleur af aan de lippen. Daarom combineer ik deze altijd met 'Kinda Sexy' zodat mijn lippen een warme ondertoon krijgen en wat glanzen. Daarnaast helpt de combinatie ook bij droge lippen, door een gloss toe te voegen, worden de lippen weer iets gehydrateerd.



Hopelijk vinden jullie zelf ook een leuke peachy look voor deze herfst. Laat ons weten welke looks jullie graag nog zouden zien!



You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts