Giftguide For Him

16:00



All men should be like my coffee: hot, strong and able to keep me up.

Dit zijn enkele gifts die geschikt zijn for him.

Drink eens koffie op een andere manier. Zet je koffie met een Italiaanse percolator. Een must have voor koffieliefhebbers!
Een heerlijke espresso uit een percolator vraagt ook om grofgemalen koffie, zoals Boot Java koffie. Heerlijk aards en kruidig van smaak en met de zoete toets van amandelspijs.
Om je koffiecadeau af te maken kan je er ook nog tasjes bij schenken. Net groot genoeg voor een espresso. Illy heeft bijvoorbeeld een limited edition en ook Nespresso pakt uit met een festive gamma. Iets goedkoper zijn misschien deze standaard espressokopjes van Douwe Egberts, verkrijgbaar in wit, maar ook andere leuke kleurtjes.

Niet elke man drinkt graag koffie, maar misschien wel whiskey? Dan zit je zeker goed met Jack Daniels Tennessee Honey, gewoon te verkrijgen in grote supermarkten. Dankzij de honing heeft deze whiskey een zoete nasmaak en is daarom zeer toegankelijk.

Maak tenslotte je feestoutfit af met deze bow tie van de Hema. 

Daarnaast geef ik graag nog mijn twee favoriete mannengeuren mee: Hugo Boss eau de toilette for men en Aqua di Gio Homme van Giorgio Armani. 

Geniet van de kerstdagen! 



You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts