Favo Rituals Faoms

13:48






"The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts."

De Rituals is een winkel waar ik sowieso al graag binnenstap. Het ruikt er lekker, maar niet te overweldigend, de mensen die er werken zijn meestal vriendelijk en de muziek zorgt voor een rustgevend effect. Daarnaast krijg je vaak een theeproevertje aangeboden :)
Je hebt er doucheschuim, scrub, lotion, olie voor de huid, geurstokjes voor in huis, geurkaarsen, handzeep in handige pompjes, leuke cadeauboxen,... Je hebt zowel verzorgingsproducten voor mannen als voor vrouwen. Daarnaast hebben ze ook make-up, thee en comfortabele sportkleding. 
Ze hebben altijd een vaste lijn aan producten, maar soms komt daar een seizoensgamma bij, limited edition. Wees er dus snel bij! 

Deze zomer is 'The ritual of Karma' aan de beurt. Een zoet, bloemig aroma en het geeft je een verfrissend gevoel, ideaal dus voor de zomer! Het is zacht van zowel geur als textuur. De bronzen zonnestralen die de blauwe verpakking versieren, laat het product meteen opvallen. 


Dit is wel mijn top drie aan favoriete geuren: 'Touch of Happiness', 'Zensation', dat nu 'Ritual of Sakura' heet, en 'Hammam Delight'. 
De nieuwe lijn van 'Touch of Happiness' heet nu 'Happy Buddha', onderdeel van 'The Laughing Buddha collection'. 

Ik kocht deze drie geuren in klein formaat doucheschuim. Dan zet ik ze naast elkaar in mijn douche om eens te kunnen afwisselen. Het doucheschuim zit in een soort spuitbus en de gel in de bus wordt pas schuim als het met zuurstof in aanmerking komt. Het voelt fris en zacht aan om het op je huid aan te brengen. Het voelt helemaal niet plakkerig aan en smeert goed uit. En de geuren zijn keer op keer net niet teveel aanwezig, maar wel genoeg om het te ruiken natuurlijk. Ik zie het als een echte verwenning. 
Hoewel de bussen alle drie een andere kleur hebben, en dus de geuren ook anders zijn, is de kleur van het schuim altijd wit met een lichte glinstering erin. Er werd dus geen gebruik gemaakt van kleurstoffen. 

'Touch of Happiness': deze ruikt naar sinaasappelen en cederhout. Een eerder zoete geur, maar vooral de citrus komt er goed in naar boven, waardoor het verfrissend wordt. De ceder heeft dan een verwarmende eigenschap. 
'Ritual of Sakura': deze ruikt naar organische rijstmelk en kersenbloesems. Een ietsje zoete geur, ik kan de geur het best vergelijken met die van een fris kopje bloementhee. 
'Hammam Delight': ruikt naar eucalyptus en rozemarijn. De naam zegt het zelf; je voelt je met deze geur in het stoombad zitten in een saunacomplex in plaats van onder je douche. Ik vind deze geur de meest luxueuze daardoor en heerlijk fris.   

Geniet van een heerlijke verwennerij met deze bussen doucheschuim van de Rituals!



You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts