Keep your Bronze

09:05


In de zomer bruinen we meestal vanzelf dankzij de zon. De één al wat meer dan de ander, maar als de herfst begint hopen we allemaal dat mooie, bruine kleurtje te kunnen behouden. Hierbij enkele tips om dat te kunnen doen. Zowel Anneleen als ik hebben een bleke huid, wij kunnen hier alvast goed gebruik van maken...

"I'm not pale! It's called Snow White and I'm rockin' it!"


Om je zomerkleur langer te bewaren, kan je het best scrubben. Zo blijft je kleur langer en onderhoud je je huid. Smeer nadien je huid in met bodycrème of een bodybutter. Op de foto zie je een scrub en bodybutter van The Body Shop met magnoliageur. Lekker fris en zoetig van geur. De scrub smeert goed uit, het is niet te hard van structuur en schuurt niet teveel over de huid. De bodybutter maakt je huid zacht en als je niet teveel ineens aanbrengt, is hij zeker ook niet plakkerig. 
Naast deze tip om je zomerkleur zo lang mogelijk te kunnen bewaren, zijn er ook nog trucjes om er zomerbruin uit te gaan zien en dat zonder dat je er onnatuurlijk gaat uitzien.      



(1) Physicians Formula - Bronze Booster 1A medium dark (2) Yves Rocher, Autobronzant Self-Tanner (3) The Bodysol - 03 medium matte 

De Bronze Booster en de bronzer van de Bodysol zijn mijn twee favoriete bronzers, de 1A en de 03 zijn de twee die dan weer het best passen bij mijn huidtype, maar beide bronzers hebben een gamma van verschillende 'bronstinten', passend bij je eigen huidskleur. 
De Bronze Booster geeft iets minder kleur af dan de bronzer van Bodysol en is daardoor iets subtieler. Het is toch belangrijk niet té donker te gaan, je kiest best een bronzer net iets donkerder dan je eigen huidskleur. 
In de Bronze Booster zitten 2 compartimenten. In het bovenste zit er poeder, in het onderste een borsteltje. Praktisch om met je mee te nemen in je handtas, maar thuis gebruik ik mijn eigen bronsborstel van de Hema, waar ik wel tevreden van ben. 
De bronzer van de Bodyshop geeft meer af, en daar zie ik dus iets bruiner mee, maar nog steeds niet overdreven. Het poeder ruikt ook lekker en door het honingraatpatroon geeft het makkelijk mee met je borstel. 

Daarnaast heb je ook nog de zelfbruiner. Een tan aanbrengen is niet makkelijk, vooral omdat je vaak tegenkomt dat je donkere plekken op je huid creëert. Maar deze zelfbruiner doet dit niet en daarom ben ik er fan van. De zelfbruiner op de foto is er eentje enkel voor je benen, maar je kan het gerust ook op je armen gebruiken. Er is ook een product voor je hele lichaam. Deze zelfbruiner smeert heel gelijkmatig uit, ruikt lekker en je ziet er 'zomers' uit.      

Hopelijk stralen jullie binnenkort ook met jullie bronskleurtje :)


    

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts